Libelium is offering new technical support channels, to contact with de Technical Support team to solve any issue our doubt please contact with your sales agent or visit our contact site



Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]
Author Message
 Post subject: X-Y ok, but z-not ok.
PostPosted: Tue Sep 03, 2013 7:32 am 

Joined: Mon Aug 26, 2013 3:36 pm
Posts: 6
Hi,
Finally, the mechanism has done, and start to go the electric procedure; heater ok, extruder ok, X-Y ok, but z-not ok.

1. Could you please post the photo of location where end-stop switch placed? (X,Y,Z)
2. How do I connect the end-stop switch? NC or NO?
3. What is the condition when homing or initial? could you post the photo on? I think there is some thing wrong in configuration.

Regards


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: X-Y ok, but z-not ok.
PostPosted: Tue Sep 03, 2013 8:02 am 

Joined: Mon Sep 28, 2009 12:06 pm
Posts: 11366
Hi andrew,

Here you have got a photo of the Z-end stop

http://www.libelium.com/forum/libelium_ ... stop-z.jpg

It doesn't matter, you can modify it in the firmware.

You can see the home position in the photo (but touching the end-stop).

Regards.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Libelium theme based on 610nm Style by Daniel St. Jules of http://www.gamexe.net


© Libelium Comunicaciones Distribuidas S.L. | Terms of use.