Libelium is offering new technical support channels, to contact with de Technical Support team to solve any issue our doubt please contact with your sales agent or visit our contact site



Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]
Author Message
 Post subject: MySignals sensor BLE connection
PostPosted: Thu Dec 12, 2019 12:51 pm 

Joined: Thu Dec 12, 2019 12:40 pm
Posts: 1
Hello everyone,
I use the code as in the library, but cant get the sensor results, It' s written :
BLE init ok
Scale available: 0
0 sometimes changes to the some number, but incorrect, and other lines to show body mass, SPO results, etc doesnt even appear ?
who knows what is the problem?

p.s:
tried to change MAC-address, but not sure if I found correct one, just turned on mobile phone(but didnt connect) and there appeared some MAC-addressed bluetooth name, I decided that's my sensor


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MySignals sensor BLE connection
PostPosted: Fri Dec 13, 2019 1:43 pm 

Joined: Mon Sep 28, 2009 12:06 pm
Posts: 11366
Hi,

It's possible you didn't choose the correct MAC address of the device, please use the nFR Connect App to check the correct MAC of the scale.

Regards


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Libelium theme based on 610nm Style by Daniel St. Jules of http://www.gamexe.net


© Libelium Comunicaciones Distribuidas S.L. | Terms of use.